Rik / Junior

Meet Rik…….

1394796_634322079922235_1929975271_nOp je negende op de televisie, dat is een prachtig begin van je zangcarrière. Samen met Herman van Veen en Johnny Kraaykamp. De kleine Rik had meteen de smaak te pakken en dat gevoel van “ dat wil ik ” is nooit meer overgegaan. Hij begreep ook dat je, om iets in dit vak te bereiken, een opleiding zou moeten volgen. Dat werden in eerste instantie piano- en zanglessen, later kwamen daar de danslessen bij. Voor Rik is zingen een echte uitlaatklep. Hij kan er al zijn emoties in kwijt en kan zich geen leven zonder muziek voorstellen. Na omzwervingen langs verschillende muziekgroepen en stijlen is hij uiteindelijk bij Theater op Bezoek beland, wat nog resulteerde in een optreden bij het Nationaal Songfestival.
In 2008 heb ik nog zes keer de rol van JESUS vertolkt in de musical jesus christ superstar in samenwerking met popkoor Venrode onder leiding van Max Smeets.
Daarna heb ik nog in Nederland en België op de planken gestaan in een musicalconcert onder leiding van Max Smeets.

Hierna ben ik in wat rustiger vaarwater terecht gekomen en heb me vooral gericht op de dinnershow.

Meet Junior